Η δύναμη μας βασίζεται στις εξατομικευμένες outsourcing υπηρεσίες μας με αποτέλεσμα το ποιοτικό όφελος και χρηματοοικονομικό κέρδος για τους πελάτες μας να είναι πολλαπλό.


Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας

Η ADUS, διαγράφοντας από το 2009 συνεχή ανάπτυξη, παρέχει στις FMCG Επιχειρήσεις εξειδικευμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες σε θέματα που αφορούν στην προώθηση των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης στον κλάδο των σούπερ μάρκετ και λιανικής, στην Ελληνική και στην Διεθνή Αγορά.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί εμάς

Γιατί εμάς

Η ADUS ενδυναμώνει την αποστολή της ως «Fast Moving Consumer Services’ Provider» χτίζοντας καθημερινά  μια  βιώσιμη σχέση με τους πελάτες της η οποία χαρακτηρίζεται από την σταθερή δέσμευση για διασφάλιση αύξησης της Κερδοφορίας τους.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Πελάτες μας

Οι Πελάτες μας

Σε ένα αποδεδειγμένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, οι πελάτες που έχουν συνεργαστεί μαζί μας είναι η μεγαλύτερη απόδειξη των δυνατοτήτων μας.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Διακρίσεις μας

Οι Διακρίσεις μας

Η ADUS είναι υπερήφανη που το όνομά της τιμάται με διακρίσεις, αποδεικνύοντας ότι το φάσμα και η ποιότητα των υπηρεσιών μας αναγνωρίζονται συχνά από διαφορετικούς εξωτερικούς οργανισμούς. Κάθε βράβευση και κάθε τιμητική διάκριση που έχουμε κερδίσει αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο για την επίτευξη υψηλότερων στόχων ενδυναμώνοντας την προσπάθεια μας να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Διαβάστε περισσότερα