ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ
ΚΛΑΔΟΣ: Αλκοολούχα ποτά
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑDUS: Outsourcing Sales & Merchandising για Αλυσίδες Supermarkets


Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023


 

Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει μια μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο. Μία σειρά από σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις της έχουν εξασφαλίσει μία σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης, που ιδιαίτερα μέσα στα τελευταία 20 χρόνια την έχουν αναδείξει σε έναν από τους ηγέτες της αγοράς οίνων, αλκοολούχων ποτών και πρόσφατα ροφημάτων, βαλσαμικών ξιδιών και προϊόντων Ελληνικής γαστρονομίας στη χώρα μας.

Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τρόπο, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση σε όλες τις στιγμές, ανάλογα με τις προσωπικές επιλογές και προτιμήσεις των καταναλωτών. Έτσι, η εταιρεία έχει σταδιακά δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο από φημισμένα διεθνή, αλλά και κορυφαία ελληνικά σήματα, σε όλες τις κατηγορίες αλκοολούχων ποτών, καθώς και μία σειρά επιλεγμένων ελληνικών οίνων υψηλής ποιότητας, σημάτων μπίρας, μη αλκοολούχων αναψυκτικών, προϊόντων καφέ (espresso και φίλτρου) και τσαγιού.

«Η συνεργασία με την ADUS ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2020 παρέχοντας μας outsourcing υπηρεσίες merchandising και παρακολούθησης των Εθνικών Αλυσίδων σε όλη την Ελλάδα, εκτός Αττικής.

Το έμπειρο και οργανωμένο τμήμα πωλήσεων της ADUS κατάφερε να συνεισφέρει θετικά στην εικόνα των προϊόντων μας στα καταστήματα της οργανωμένης λιανικής και να αυξήσει τις πωλήσεις μας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αναγνωρίζοντας ότι το φάσμα και η ποιότητα των υπηρεσιών της ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας, η ADUS ανέλαβε την πανελλαδική κάλυψη προϊόντων μας προσθέτοντας την περιοχή της Αττικής.

Για εμάς, η ADUS είναι ο συνεργάτης που μοιράζεται το ίδιο όραμα με εσένα και που χρειάζεσαι πάντα δίπλα σου.»

Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ | Γεράσιμος Αντζουλάτος, Διευθυντής Πωλήσεων

  

Δείτε παρακάτω τις αναδημοσιεύσεις της ανακοίνωσης σε: