Μια ακόμα σημαντική βράβευση για την ADUS στα Supermarket Awards ‘22 στην κατηγορία «Προωθητικές Ενέργειες / Υπηρεσίες»


Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022


Μία ακόμα σημαντική βράβευση για την ADUS στο πλαίσιο των Supermarket Awards ’22, για τις υπηρεσίες προώθησης προϊόντων εντός των σημείων πώλησης, στην κατηγορία «Προωθητικές Ενέργειες / Υπηρεσίες». Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου σε μια λαμπρή παρουσίαση υψηλών καλεσμένων και βραβευθέντων επιχειρήσεων.

«Κάθε βράβευση αποδεικνύει ότι ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας διαχρονικά και ότι το φάσμα και η ποιότητα των υπηρεσιών μας αναγνωρίζεται», δήλωσε ο CEO της εταιρείας κος Τάκης Λουκέρης.

 

 

Ο θεσμός των Supermarket Awards πρόσφερε για 11η χρονιά την ευκαιρία στις επιχειρήσεις του κλάδου να διακριθούν για τις πρωτοβουλίες τους, που συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση των στρατηγικών τους στόχων σε όλους τους επιμέρους τομείς, αλλά και στην αναβάθμιση συνολικά του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων.

Μέσω των βραβείων αναγνωρίστηκαν και επιβραβεύτηκαν εξαιρετικά επιτεύγματα και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σε κάθε κλάδο ή αγορά, στοχεύοντας στη διαρκής βελτίωση των εταιρειών, των κλάδων και του επιχειρηματικού τοπίου συνολικά στην Ελλάδα.