ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ
ΚΛΑΔΟΣ: ΕΤΟΙΜΑ ΓΕΥΜΑΤΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑDUS: Outsourcing Sales & Merchandising για Αλυσίδες Supermarkets


Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020


«Η παλίρροια ιδρύθηκε το 1957, στα Πολιτικά Ευβοίας ως μια ιδιωτική επιχείρηση κάτω από την προσωπική καθοδήγηση του Αντώνη Σουλιώτη. Πρωταρχικός σκοπός του ήταν η παραγωγή και η διανομή ελληνικών, ποιοτικών, παραδοσιακών έτοιμων γευμάτων, στην Ελληνική και Διεθνή αγορά.

Η Παλίρροια Α.Ε. παρέμεινε μια προσωπική επιχείρηση μέχρι το 1982, όπου έλαβε την εταιρική μορφή που έχει σήμερα με τη συμμετοχή των γιων του Αντώνη Σουλιώτη, Κώστα και Βασίλη.

Η αλλαγή αυτή έδωσε στην Παλίρροια νέα δυναμική και με μια σειρά από στρατηγικές κινήσεις σε συνδυασμό με προσήλωση στην ποιότητα, σεβασμό στην παράδοση και έμφαση στην καινοτομία κατάφεραν να κάνουν την Παλίρροια από μια μικρή βιοτεχνία έναν σύγχρονο εξαγωγικό όμιλο τροφίμων που διανέμει τα προϊόντα του σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Όραμά της εταιρίας είναι να γίνει ο πρεσβευτής της Eλληνικής και Mεσογειακής κουζίνας για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Οι αξίες που όλοι οι άνθρωποι της Παλίρροια έχουν δεσμευτεί να υπηρετούν καθημερινά είναι:

  • Σεβασμός στην παράδοση της Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνας
  • Η προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών
  • Υψηλή Ποιότητα και τήρηση των υψηλότερων προτύπων για την ασφάλεια των τροφίμων
  • Ικανοποίηση Πελατών
  • Καινοτομία

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης κάθε εταιρία χρειάζεται πάντα δίπλα της καλούς συνεργάτες που να μοιράζονται το ίδιο όραμα και να εξελίσσονται μαζί.

Με την Adus  η συνεργασία της Παλίρροια ξεκίνησε 1/12/2018 και μέσα σε λιγότερο από  ένα χρόνο καταφέραμε να έχουμε σημαντική αύξηση των πωλήσεων μας.Εμπιστευτήκαμε τη συνέπεια και συνέχεια που δείχνουν εδώ και 10 χρόνια στην Ελληνική αγορά καθώς και τις πολύ ανταγωνιστικές υπηρεσίες τους.

Η άμεση και επαγγελματική αντιμετώπισή τους κατάφερε να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τις θέσεις μας στα ράφια των super markets και να εφαρμοστούν σωστά οι συμφωνίες κωδικολογίων στα σημεία. Όλα να τα παραπάνω συνέβαλαν στη βελτίωση της εικόνας των προϊόντων και στην αύξηση των πωλήσεων.

Η εξαιρετική ποιότητα για την οποία προσπαθούμε καθημερινά στην Παλίρροια, οι αξίες , οι αρχές μας καθώς και η επιλογή των σωστών συνεργατών θα μας βοηθήσει να πλησιάζουμε κάθε ημέρα το στόχο μας να αναπτυχθούμε με δέσμευση πάντα στην την ποιότητα.»

Arnoud Oor

Sales & Export Director