ΕΤΑΙΡΕΙΑ: “Μπέλας – Τυροκομικά Βερμίου”
ΚΛΑΔΟΣ: Παραγωγή Τυροκομικών Προϊόντων.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑDUS: Outsourcing Sales & Merchandising για Αλυσίδες Supermarkets


Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018


«Μη διαθέτοντας υποδομή για υποστήριξη πωλήσεων και merchandising στις αλυσίδες supemarkets, ξεκίνησε η συνεργασία με την ADUS πανελλαδικά, και από τα πρώτα στάδια της συνεργασίας αυτής, φάνηκε αμέσως η διαφορά. Η ΜΠΕΛΑΣ γνωρίζει σε καθημερινή βάση την κατάσταση των προϊόντων μας σε κάθε σημείο πώλησης και τα πιθανά προβλήματα που θα έπρεπε να επιλυθούν. Έχουμε την εικόνα ποια προϊόντα κινούνται και ποια όχι, ενώ η ADUS έχει αναλάβει συνολικά τον έλεγχο και τακτοποίηση των προϊόντων μας κατά τις επισκέψεις της και την παραγγελιοληψία, δηλαδή δραστηριότητες τις οποιες δεν θα μπορούσε μία ΜΜΕ να αναλάβει με ίδιους πόρους παρά μόνο μέσω του μοντέλου Outsourcing Model for Sales Growth εφόσον δεν διαθέτει τους πόρους και την αντίστοιχη οργάνωση».
Ιωάννης Ντίβης, Sales Director BELAS FOODS

Λίγα λόγια για την «Μπέλας – Τυροκομικά Βερμίου».

 Από το 1927, η εταιρία “Μπέλας – Τυροκομικά Βερμίου”, παράγει στο όμορφο φυσικό περιβάλλον του Βερμίου και των Πιερίων μερικά από τα πιο δημοφιλή ελληνικά τυριά, όπως τη φέτα, το παραδοσιακό κασέρι, τον μπάτζο – όλα τους προϊόντα προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (Π.Ο.Π.), καθώς επίσης και το Kαπνιστό Βερμίου, το «ΠΟΛΙΤΙΚΟ» ημίσκληρο τυρί, κατσικίσιο και αγελαδινό τυρί άλμης, grill cheese, τυριά με χαμηλά λιπαρά, καθώς επίσης και ελληνικά παραδοσιακά τυριά τυρογάλακτος (όπως μανούρι, ανθότυρο και μυζήθρα) κ.ά. Η εταιρία “Μπέλας” συνδυάζει την εμπειρία των 90 χρόνων σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο υψηλής παραγωγικότητας και ένα ευρύ δίκτυο διανομής. Έτσι διασφαλίζεται ότι καθημερινά τα ποιοτικά προϊόντα μας, σε μία ευρεία γκάμα συσκευασιών, βρίσκονται σε όλα τα ψυγεία, τόσο των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ όσο και των μικρών σημείων πώλησης, καλύπτοντας ταυτόχρονα τις γευστικές απαιτήσεις του τελικού καταναλωτή.

Βίντεο Συνέντευξης του Ιωάννη Ντίβη στο SBC TV από το Executive Business Event της εταιρείας ADUS, στη Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία, Τετάρτη 23 Μαϊου 2018.