ΕΤΑΙΡΕΙΑ: HELL ENERGY
ΚΛΑΔΟΣ: ενεργειακά ποτά
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑDUS: Outsourcing Sales & Merchandising για Αλυσίδες Supermarkets


Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020


Η HELL ENERGY είναι μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες μάρκες FMCG παγκοσμίως, όπως επιβεβαιώνεται από τη γρήγορη επιτυχία και την εκρηκτική εξαγωγική της δραστηριότητα. Η 100% ουγγρικής ιδιοκτησίας εταιρεία ιδρύθηκε το 2006 και κυριάρχησε στην εγχώρια αγορά απο το 2010 και από τότε κατέστη καθοριστικός παράγοντας στη διεθνή αγορά ενεργειακών ποτών με παρουσία σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου.

Εκτός από την Ουγγαρία, τα ενεργειακά ποτά της  HELL Energy οδηγούν την αγορά στο Αζερμπαϊτζάν, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, τη Σλοβακία, την Κροατία, την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βόρεια Μακεδονία.

Η επιτυχία της HELL ENERGY οφείλεται στην εξαιρετική ποιότητα και τις λογικές τιμές της μάρκας, την ευρεία διαθεσιμότητά της (προσπαθώντας να εδραιώσει το 70% της διανομής σε κάθε χώρα), το διεθνές υπόβαθρο επικοινωνίας μάρκετινγκ και την τοποθέτηση ανάλογα με τις ανάγκες των καταναλωτών σε κάθε χωρά. Η HELL ENERGY βρίσκεται σε μια μοναδική θέση στην αγορά ενεργειακών ποτών, καθώς μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι είναι ηγέτης στην αγορά σε πολλές χώρες, με ένα ισχυρό εμπορικό σήμα, το δικό τους εργοστάσιο εμφιάλωσης και το εργοστάσιο αλουμινένιων κουτιών που προσφέρουν ασύγκριτο πλεονέκτημα στην στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο. 

 «Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης και στην Ελλάδα,  χρειάζεσαι πάντα δίπλα σου καλούς συνεργάτες που να μοιράζονται το ίδιο όραμα μαζί σου. Με την Adus η συνεργασία μας ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2018, και σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να αλλάξουμε την εικόνα μας στα καταστήματα της οργανωμένης λιανικής και να αναπτύξουμε της πωλήσεις. Σε αυτό φυσικά συνέβαλαν τα έμπειρα στελέχη της Adus και το οργανωμένο τμήμα πωλήσεων τους.

Ανέλαβαν και Έφεραν σε πέρας όλες τις δραστηριότητες merchandising και παραγγελιοληψίας, και συνεχίζουν να μας προσφέρουν την εικόνα των προϊόντων της Hell Energy σε κάθε σημείο πώλησης με μεγάλη αμεσότητα και ακρίβεια.».

Γιώργος Μπουντακίδης
Business Manager Hell Energy Drink Greece