ΕΤΑΙΡΕΙΑ: CHB
ΚΛΑΔΟΣ: Παραγωγή και διάθεση χυμών, φρουτοπαρασκευασμάτων, κονσερβοποιημένων φρούτων, βιολογικών προϊόντων και εμφιαλωμένων χυμών ιδιωτικής ετικέτας .
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ADUS: Outsourcing Sales & Merchandising για Αλυσίδες Supermarkets


Η ADUS αποτελεί ουσιαστικά το τμήμα πωλήσεων που δεν διαθέτει η εταιρεία μας στην Ελλάδα. Εκτιμάμε ιδιαίτερα την ποιότητα των ομάδων πώλησης και merchandising της ADUS και το επίπεδο της συνεργασίας μας μέσω του δικού μας συντονιστή από τους ΧΥΜΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, έχουν την κατάλληλη εμπειρία και διορατικότητα να διαπιστώνουν τις καταστάσεις και τα όποια προβλήματα, με κατάληξη την αυξημένη επίδοση μας στην εγχώρια αγορά.
Νατάσσα Αποστολοπούλου, Υπεύθυνη Πωλήσεων Ελλάδος , «ΧΥΜΟΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ»

Η πρώτη επιχειρηματική δραστηριότητα της CHB ξεκίνησε το 1955 με την εξαγωγή ελληνικών φρέσκων φρούτων, κυρίως εσπεριδοειδών, στην Ευρώπη. Από τότε μέχρι σήμερα έχει μία συνεχή παρουσία και έχει καταφέρει να είναι παγκοσμίως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο επεξεργασίας φρούτων.

Ο κος Αλέξανδρος Χριστοδούλου, Sales Manager της εταιρείας CHB Group «Οικογένεια Χριστοδούλου» αναφέρθηκε στις ουσιαστικές επιχειρηματικές προκλήσεις  που οδήγησαν την CHB Group να επιλέξει την λύση “ADUS Outsourcing Services” και πως η συνεργασία αυτή συντέλεσε στην αύξηση των     πωλήσεων της εταιρίας τους.