Η συνέντευξη του κ. Παναγιώτη Λουκέρη, CEO & Co-Founder της ADUS, στο TimeTv στο πλαίσιο της εκδήλωσης ’Diamonds of the Greek Economy 2021’.


Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021


Σε συνέντευξή του στο TimeTV o κ. Παναγιώτης Λουκέρης μίλησε για την ειδίκευση των υπηρεσιών της ADUS στον τομέα των πωλήσεων, merchandising και παραγγελιοληψίας σε όλα τα σουπερμάρκετ της χώρας, καθώς και για την καθημερινή εργασία των Συμβούλων της εταιρείας και την οργάνωση αυτής.

Αναφερόμενος στους πελάτες της ADUS δήλωσε ότι «επιλέγουν εμάς διότι οι outsourcing υπηρεσίες είναι ασύγκριτα πιο οικονομικές», ενώ παράλληλα «όλα τα στελέχη μας είναι εξειδικευμένα πάνω σε αυτό που κάνουν και έχουν χρόνια εμπειρία στα σουπερμάρκετ», τονίζοντας πως «όταν κάποιος επιλέγει εμάς ουσιαστικά επιλέγει το ιδανικό τμήμα πωλήσεων που θα ήθελε να είχε αλλά λόγω οικονομικής κατάστασης δεν μπορεί να αποκτήσει».

Κλείνοντας είπε πως το όραμα της ADUS για το μέλλον είναι «να γίνουμε η νούμερο ένα εταιρεία σε αυτό που κάνουμε και να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις να μπορέσουν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και την παρουσία του στα ράφια», διότι «ο ανταγωνισμός είναι πάρα πολύ σκληρός, και εμείς φροντίζουμε ώστε οι πελάτες μας να είναι στο απυρόβλητο».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Παναγιώτη Λουκέρη :