Για 2η συνεχόμενη χρονιά η ADUS βραβεύτηκε για τις προωθητικές της ενέργειες / υπηρεσίες στα Supermarket Awards 2023


Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023


Το Silver βραβείο κατέκτησε η ADUS για ακόμα μια χρονιά για τις υπηρεσίες προώθησης προϊόντων εντός των σημείων πώλησης των αλυσίδων σούπερ μάρκετ στα φετινά βραβεία των Supermarket Awards, και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία «Προωθητικές Ενέργειες / Υπηρεσίες».

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου σε μια μεγάλη γιορτή της ελληνικής επιχειρηματικότητας, όπου πρόσφερε για 12η χρονιά την ευκαιρία στις επιχειρήσεις του κλάδου να διακριθούν για την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα τους. Το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Αντρέας Σωτήρχος, Commercial Director της ADUS.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για μία ακόμα χρονιά βραβευτήκαμε για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Κάθε ένα από τα βραβεία μας είναι άλλο ένα κίνητρο για την επίτευξη υψηλότερων στόχων, ανταποκρινόμενοι δυναμικά σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα απαιτητικό με πολλαπλές προκλήσεις.» δήλωσε ο κύριος Παναγιώτης Λουκέρης, CEO της ADUS.

Τα βραβεία “Supermarket Awards” αποτελούν θεσμό για τα σούπερ μάρκετ και τους προμηθευτές τους αναδεικνύοντας τις επιχειρήσεις που συμβάλουν στην αναβάθμιση συνολικά του οργανωμένου λιανεμπορίου και ευρύτερα στην ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας. Μέσω των βραβείων διακρίνονται οι επιχειρήσεις του κλάδου για την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα τους διαμορφώνοντας τις νέες σύγχρονες συνθήκες της αγοράς.