Η Adus είναι πλήρως οργανωμένη εταιρεία πωλήσεων-merchandising-διαμεσολάβησης εισαγωγών- εξαγωγών που παρέχει υπηρεσίες στα supermarkets, με δυνητικούς πελάτες τους προμηθευτές των αλυσίδων.


Η Adus είναι πλήρως οργανωμένη εταιρεία πωλήσεων-merchandising-διαμεσολάβησης εισαγωγών- εξαγωγών που παρέχει υπηρεσίες στα supermarkets, με δυνητικούς πελάτες τους προμηθευτές των αλυσίδων. Οι επιχειρήσεις που δεν έχουν τμήμα πωλήσεων ή θέλουν την ενίσχυσή του, μπορούν να το κατορθώσουν άμεσα με χαμηλό κόστος.

Η στελέχωση της εταιρείας πραγματοποιείται με άτομα που διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία και εκπαίδευση και επισκέπτονται όλα τα καταστήματα των super markets στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με συγκεκριμένο πρόγραμμα επισκέψεων.

Έτσι οι πωλητές της Adus, έχοντας κοινό τόπο δράσης, εργάζονται όχι για έναν, αλλά για όλους τους πελάτες της.

Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία εκμεταλλεύεται τις οικονομίες κλίμακας και παρέχει τις υπηρεσίες της με χαμηλό κόστος, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να γίνουν ανταγωνιστικές, αποκτώντας ένα άρτια οργανωμένο τμήμα πωλήσεων.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, on-line παραγγελιοληψία και τιμοληψία, on-line παρακολούθηση (track & trace) πωλητών και ειδικές αναφορές (reports) για την ταχύτερη και ακριβέστερη ενημέρωση των πελατών της.

Ο Γιώργος Καρλαύτης, Managing Director, Adus με τον Νίκο Παναγόπουλο, καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της κριτικής επιτροπής.

 


Τα βραβεία Sales Excellence Awards 2013

Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος σε συνεργασία με την Boussias Communications διοργάνωσαν φέτος για πρώτη φορά τα Sales Excellence Awards με στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους της ελληνικής αγοράς. Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, διετέλεσε ο Γεώργιος Δουκίδης, καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η επιλογή και βράβευση των έργων γίνεται από κριτική επιτροπή την οποία απαρτίζουν ακαδημαϊκοί και υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, μέσω της αδιάβλητης διαδικασίας που έχει θεσμοθετήσει το ΙΠΕ και η Boussias Communications. Η μεγάλη ανταπόκριση των εταιρειών στο κάλεσμα των διοργανωτών υποδεικνύει την ανάγκη για αναγνώριση, επιβράβευση και επικοινωνία των καλών πρακτικών εν μέσω κρίσης και αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα που προδιαθέτει για ένα ακόμα πιο ευοίωνο μέλλον όσον αφορά στην καθιέρωση των βραβείων ως σημαντικού θεσμού για τα τμήματα και τους ανθρώπους των πωλήσεων στο ελληνικό επιχειρείν. Με μήνυμα «Οι καλύτεροι των Πωλήσεων βραβεύονται» η πρώτη διοργάνωση των Sales Excellence Awards ανέδειξε και επιβράβευσε τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους. Τα Sales Excellence Awards απηύθυναν πρόσκληση σε όλα τα τμήματα πωλήσεων, στους Διευθυντές Πωλήσεων και τους πωλητές όλων των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, καθώς και σε όλες τις εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες και υποστηρίζουν τις πωλήσεις των επιχειρήσεων, που έχουν να επιδείξουν βέλτιστες πρακτικές και πρωτοβουλίες στις πωλήσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο: