Συνέντευξη του κ. Arnoud Oor, Sales & Export Director της ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ Α.Ε., για το Newsletter της ADUS


Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021


Πώς η πανδημία επηρέασε την δουλειά σας?

H πανδημία έφερε τα πάνω κάτω. Από την μια πλευρά είμασταν αντιμέτωποι με μια πολύ μεγάλη μείωση του τζίρου στην εστίαση λόγω του κλεισίματος των εστιατορίων αλλά από την άλλη υπήρχε μια πολύ μεγάλη αύξηση στην ζήτηση προϊόντων λιανικής. Παρ’ολες τις δύσκολες συνθήκες καταφέραμε να ενισχύσουμε το τζίρο μας στην Ελλάδα κατά 13% το 2020.  

Ποιές οι προκλήσεις της και οι βελτιώσεις που απαιτήθηκαν?

Μεγάλη πρόκληση ήταν η άμεση προσαρμογή του προγραμματισμών των εργοστασίων για να ανταποκριθούμε στην αυξημένη ζήτηση προϊόντων λιανικής στην αρχή της κρίσης. Επίσης η άμεση εφαρμογή μέτρων για την αδιάκοπη λειτουργεία των εργοστασίων και των υπόλοιπων τμημάτων της εταιρείας σε μια περίοδο με έντονους περιορισμούς. Εξοπλίσαμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλο το προσωπικό που μπορούσε να εργάζεται από το σπίτι με lap-top και συστήματα επικοινωνίας. Επενδύσαμε μεγάλα ποσά σε rapid test έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε ότι το περιβάλλον για τους συνεργάτες που έπρεπε να έχουν φυσική παρουσία, να είναι ασφαλές. 

Η εταιρεία μας ADUS πώς υποστήριξε τις ανάγκες σας?

Η Adus έδωσε το παρόν της σε όλη την διάρκεια του Covid με συνεχή παρουσία όλων τον πωλητών στα καταστήματα και φρόντισε με αυτό τον τρόπο να συμβάλει στα μέγιστα στην αδιάκοπη τροφοδοσία των προϊόντων μας στην Ελληνική αγορά.