Η ADUS ως περήφανο μέλος του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, υποστήριξε ως χορηγός και συμμετείχε στην εκδήλωση ‘Back-to-Business Dinner 2021’ που διοργάνωσε το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στις 18 Οκτωβρίου 2021.


Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021


Αριστερά, ο κύριος Ανδρέας Σωτήρχος, Sales Director της ADUS και ο κύριος Παναγιώτης Λουκέρης, CEO της ADUS. Στο κέντρο, ο Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα, κύριος Matthew Lodge. Δεξιά, η κυρία Άννα Καλλιάνη, Ελληνίδα Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου και ο κύριος Κέννυ Ευαγγέλου, Βρετανός Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου.

 

Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο νέος Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα, κύριος Matthew Lodge. Μεταξύ των ομιλητών της εκδήλωσης ήταν η Ελληνίδα Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου, κυρία Άννα Καλλιάνη, ο Βρετανός Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου, κύριος Κέννυ Ευαγγέλου και ο επίτιμος προσκεκλημένος, Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κύριος Άδωνις Γεωργιάδης. 

Σε ομιλία του ο νέος Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Matthew Lodge τόνισε μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι πολύ που είμαι απόψε εδώ, στο καθιερωμένο δείπνοBack-to-Business” του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου – ειδικά επειδή είναι μια από τις πρώτες εκδηλώσεις που γίνονται δια ζώσης από την έναρξη της πανδημίας.  Η ισχυρή στήριξη και η αισιοδοξία των μελών του Επιμελητηρίου με κάνει να πιστεύω σε όσα μπορούμε να καταφέρουμε μαζί μέσα από την κοινή μας προσπάθεια να ενισχύσουμε τους οικονομικούς, εμπορικούς και επενδυτικούς δεσμούς Ελλάδας και Ηνωμένου Βασιλείου. Ως νεοαφιχθείς Πρέσβης, βλέπω τη συναρπαστική δυναμική για την περαιτέρω καλλιέργεια της σχέσης μεταξύ των δύο χωρών μας – μια σχέση που δεν έχει μόνο μακρά και θετική ιστορία, αλλά προσφέρει επίσης τεράστιες δυνατότητες για το μέλλον. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με το BHCC, με την ελληνική κυβέρνηση και με την επιχειρηματική κοινότητα, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα αυτή η δυναμική».

Μεταξύ των διακεκριμένων καλεσμένων της βραδιάς ήταν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, υψηλόβαθμα στελέχη των σημαντικότερων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων και πλήθος Μελών του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου.

Την ADUS εκπροσώπησαν ο κύριος Παναγιώτης Λουκέρης, CEO της ADUS και ο κύριος Ανδρέας Σωτήρχος Sales Director της ADUS.

Ο κύριος Παναγιώτης Λουκέρης, CEO της ADUS με την Ελληνίδα Πρόεδρο του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου, κυρία Άννα Καλλιάνη.

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.bhcc.gr