Με το βλέμμα εκτός συνόρων


Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024


Με τις πιο θερμές ευχές για την νέα χρονιά και το βλέμμα εκτός συνόρων, η Adus, παρουσίασε τον κ. Κωνσταντίνο Μ. Φρουζή ως τον νέο co-CEO & Partner της εταιρείας κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου Lux&Easy.

     

Ο κ. Κωνσταντίνος Φρουζής διατηρούσε τη θέση του Business Partner στην εταιρεία από το 2021, και πλέον, μαζί με τον κ. Τάκη Λουκέρη, CEO της εταιρείας, υπόσχεται να επεκτείνει την εταιρεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο κ. Φρουζής αποτελεί ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της αγοράς με εμπειρία 35 ετών στους κλάδους FMCG, Λιανικού Εμπορίου, Τηλεπικοινωνιών, Φαρμακοβιομηχανίας & Υγείας και Ενέργειας. Είναι Χημικός Μηχανικός Πολυτεχνείου & Χημικός Πανεπιστημίου και κάτοχος τριών μεταπτυχιακών διπλωμάτων.

Ο CEO και owner της ADUS, κ. Τάκης Λουκέρης, υποδέχεται τον κ. Φρουζή στο νέο του ρόλο και δηλώνει «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλοσωρίζουμε τον κ. Φρουζή στην εταιρεία μας, σε έναν τόσο δυναμικό και κρίσιμο ρόλο. Η νέα χρονιά μάς βρίσκει με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και δυνατότητα για εξέλιξη εντός και εκτός συνόρων».

«Ήμουν πάντα υπέρ της σταθερής ανάπτυξης μιας εταιρείας και όχι υπέρ των πυροτεχνημάτων. Οπότε ποντάρουμε πάρα πολύ στις σταθερές συνεργασίες, γιατί οι σταθερές συνεργασίες φέρνουν και σταθερούς πελάτες. Η καλύτερη διαφήμισή μας είναι το “word of mouth” από τους υπάρχοντες πελάτες μας, που δηλώνουν ενθουσιασμένοι. H Adus, με το συγκεκριμένο Business Model, θα πηγαίνει όλο και πιο ψηλά», δήλωσε ο κ. Φρουζής.

Τέλος, ο κ. Φρουζής δε δίστασε να εκφράσει τη βεβαιότητά του ότι «στην επόμενη τριετία οι πελάτες της Adus θα υπερδιπλασιαστούν, όπως και ο τζίρος της, ενώ υπάρχει πλάνο για την επέκταση της εταιρείας εκτός συνόρων προς το τέλος του 2024 ή το αργότερο το 2025».

     

     

     

 Διαβάστε την ανακοίνωση στα κλαδικά μέσα: