Το 2021 ήταν μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις που η ADUS κατάφερε να υπερνικήσει, στηρίζοντας τα συμφέροντα των πελατών της και σημειώνοντας μεγάλη ανάπτυξη.


Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021


Φέτος η ADUS διακρίθηκε για πρώτη φορά, για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της στον τομέα των εισαγωγών-εξαγωγών, λαμβάνοντας το βραβείο  «EXPORT LEADERS AWARDS 2021», στο πλαίσιο του ψηφιακού forum της New Times: «Η Ελλάδα της Εξωστρέφειας – Export Leaders Forum 2021», ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκε ως «διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας 2021», στο πλαίσιο του 18ου Φόρουμ Επιχειρηματικής Αριστείας της New Times Publishing, που είχε στόχο την ανάδειξη των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων κατά το 2021.

Χάρις την ευελιξία της προσαρμογής στις νέες συνθήκες της αγοράς, καθώς και την προϋπάρχουσα τεχνολογική υποδομή, η ADUS παρέμεινε ανοιχτή καθ’ όλη την διάρκεια του lockdown, αποδεικνύοντας ότι είναι ο συνεργάτης στον οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε το τμήμα πωλήσεών σας, ακόμα και σε μία περίοδο κρίσης, καθώς κανένα ράφι δεν έμεινε άδειο από τα προϊόντα των πελατών, ενώ όλοι οι στόχοι πωλήσεων επιτεύχθηκαν.  

Με γνώμονα τη διασφάλιση των συμφερόντων των πελατών, η ADUS κρατάει σταθερή τιμολογιακή πολιτική και δεν θα προβεί σε ανατιμήσεις, λόγω της αύξησης των τιμών στην ενέργεια.

Οι επιτυχίες μας αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον. Συνεχίζουμε δυναμικά με αντίστοιχο ρυθμό ανάπτυξης, με συνέπεια και επαγγελματισμό, μεριμνώντας πρώτα απ΄όλα για τις ανάγκες και τους αναπτυξιακούς στόχους των πελατών μας, ώστε να παραμείνουμε ο ιδανικός σας συνεργάτης στον τομέα του FMCG.