ADUS Newsletter Φεβρουάριος 2021

Δεν βλέπετε το Newsletter σωστά; Δείτε:
https://www.adus.gr/el/newsletter.html?p=41

ADUS - EXPORT LEADERS AWARDS 2021

Βράβευση της ADUS για τις υπηρεσίες στον τομέα των εξαγωγών

Ο Φλεβάρης του 2021 μπήκε δυναμικά με μία νέα διάκριση για την εταιρεία ADUS, στην οποία απονεμέθηκε το βραβείο «EXPORT LEADERS AWARDS 2021», στο πλαίσιο του ψηφιακού forum της New Times: «Η Ελλάδα της Εξωστρέφειας – Export Leaders Forum 2021» που διεξήχθη στις 2 Φεβρουαρίου 2021 και ήταν αφιερωμένο στην εξωστρέφεια της Ελληνικής Οικονομίας και των Επιχειρήσεων.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Παναγιώτης Λουκέρης, διευθύνων σύμβουλος της ADUS ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Κτενά για τη διοργάνωση εκφράζοντας ιδιαίτερη χαρά καθώς είναι το πρώτο βραβείο που λαμβάνει η ADUS στον τομέα των εξαγωγών. Αναφερόμενος στην εταιρεία τόνισε ότι ο στόχος της ADUS στον τομεα των εξαγωγών είναι διττός:

Πρώτον να βοηθήσει τις ελληνικές επιχειρήσεις συμβουλευτικά, σε θέματα όπως ανέφερε ενδεικτικά know-how των ξένων αγορών, packaging και rebranding, σε όλα τα στάδια, από την έναρξη της διαδικασίας έως και την ολοκλήρωση, αλλά και να συμβάλλει στην εξασφάλιση της μακροχρόνιας παρουσίας των προϊόντων στις ξένες αγορές.

Δεύτερον να βοηθήσει τις ξένες επιχειρήσεις να εισάγουν τα προϊόντα τους στην ελληνική αγορά: στα σουπερ μάρκετ αλλά και σε άλλα δίκτυα διανομής.

Κλείνοντας τόνισε την παρουσία της ADUS στο Ηνωμένο Βασίλειο και υπογράμμισε την συνεργασία με το Ελληνοβρετανικό Επιμελητήριο, που συνδράμει στη συνεργασία των ελληνικών επιχειρήσεων με το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τέλος συνεχάρη όλες τις επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν στην εκδήλωση και δήλωσε ότι η ADUS θα είναι δίπλα τους σε αυτό το δύσκολο αλλά όχι και αδύνατο έργο.

Ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ADUS κ. Παναγιώτη Λουκέρη


Την εκδήλωση άνοιξε ο οικοδεσπότης και επικεφαλής της New Times Publishing  Σπύρος Κτενάς, ενώ τον συντονισμό της ανέλαβαν οι δημοσιογράφοι Σοφία Ροδοπούλου και  Χρήστος Θ. Παναγόπουλος. Μεταξύ των ομιλητών που πλαισίωσαν το φόρουμ ήταν: ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ.  Άδωνις Γεωργιάδης, ο Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου & Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β1 Βόρειου Τομέα Αθήνας,Τομεάρχη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, ο Υφυπουργός για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια κ. Κώστας Φραγκογιάννης, και ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας στο υπουργείο Εξωτερικών και Πρόεδρος του EnterpriseGreece κ. Γιάννης Σμυρλής.

Το φόρουμ «H ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ – EXPORTLEADERS 2021» ανέδειξε:

  • Tα προβλήματα που εμποδίζουν τις εξαγωγές και οι προτάσεις – μέτρα για την βελτίωση των εξαγωγικών επιδόσεων των επιχειρήσεων.
  • Οι κίνδυνοι αλλά και οι προοπτικές για τις ελληνικές εξαγωγές την περίοδο της πανδημίας.
  • Η πορεία των εξαγωγών κατά το 2020 και οι προοπτικές για το 2021 στις βασικές αγορές – στόχους καθώς επίσης και στις νέες αγορές.
  • Η πορεία των άμεσων ξένων επενδύσεις στην Ελλάδα και η διεθνοποίηση της ελληνικής οικονομίας.
  • Το ψηφιακό forum  έγινε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανίων (ΣΕΒ), Του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ), Του  Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανίων Τροφίμων (ΣΕΒΤ),  του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης,  Του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου και του Ελληνο - Κινεζικου Επιμελητήριου.
  • Δόθηκαν  οι διακρίσεις EXPORTLEADERS AWARDS 2021 στις επιχειρήσεις της χώρας, που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας. Οι διακρίσεις EXPORTLEADERS AWARDS 2021 αφορούν σημαντικές παραγωγικές επιχειρήσεις της χώρας καθώς επίσης και επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην εξωστρέφεια της χώρας.

Δείτε το Δελτίο Τύπου της εκδήλωσης από τη New Times ΕΔΩ

Βίντεο της εκδήλωσης: 

 

Τα νέα της ADUS

ADUS - EXPORT LEADERS AWARDS 2021

Εξελίξεις & τάσεις της αγοράς

ΗΠΑ: Υπό δοκιμή τα «έξυπνα» καρότσια με ταμειακές μηχανές στα σούπερ μάρκετ
Το λιανεμπόριο στο 2ο lockdown: Οι μάρκες πιέζονται, τα made in Greece κερδίζουν.

Τα νέα των πελατών μας

Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στα Healthy Diet Awards


Ακολουθήστε μας

Linkedin Facebook Youtube



DISCLAIMER
Το e-mail αυτό σας απεστάλλει διότι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση βρέθηκε καταχωρημένη στον κατάλογό μας. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Newsletter της adus.gr, μπορείτε να διαγραφείτε

© adus.gr 2024


δ {accountaddress}