ADUS Newsletter Δεκέμβριος 2019

Δεν βλέπετε το Newsletter σωστά; Δείτε:
https://www.adus.gr/el/newsletter.html?p=27

Πέρα από κάθε αμφιβολία το ADUS sales outsourcing ενισχύει την ποιότητα της απεύθυνσης στην αγορά. Κάθε πελάτης της ADUS έχει στη διάθεση του εξειδικευμένη τεχνολογία και ομάδες έμπειρων στελεχών πάνω στο sales & merchandising που θα ήταν δύσκολο, χρονοβόρο και κοστοβόρο να αναπτύξει με δικούς του μηχανισμούς HR και να την καταστήσει παραγωγική.

Οι υπηρεσίες που λαμβάνει ο κάθε πελάτης ταιριάζουν στις ανάγκες του, συμβαδίζουν με τις τάσεις που επικρατούν σχετικά με την φύση των προϊόντων του, αφού αποκτά πρόσβαση σε βέλτιστες πρακτικές και σε συγκριτικές αξιολογήσεις με άλλες επιχειρήσεις του κλάδου, και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πλέον των παραπάνω, οι οικονομίες κλίμακας, η γνώση και η εμπειρία του ADUS sales outsourcing δίνουν τη δυνατότητα για καλύτερη μόχλευση στην αγορά των αλυσίδων Σουπερ Μαρκετ, και συνεπώς, απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Νέα & Εξελίξεις από την Ελλάδα στις FMCG Επιχειρήσεις

Ελαιόλαδο: Τέταρτος μεγαλύτερος εξαγωγέας της Ευρωπαϊκής Ένωσης η χώρα μας
ΙΕΛΚΑ: Στα 1,5 δισ. ευρώ οι επενδύσεις της τελευταίας πενταετίας

Διεθνή Νέα & Τάσεις στις FMCG Επιχειρήσεις

Εμπορική συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Κίνα
Air New Zealand κατασκευάζει και τεστάρει φαγώσιμα ποτήρια καφέ από υλικό το μπισκότο με γεύση βανίλια


Ακολουθήστε μας

Linkedin Facebook Youtube



DISCLAIMER
Το e-mail αυτό σας απεστάλλει διότι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση βρέθηκε καταχωρημένη στον κατάλογό μας. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Newsletter της adus.gr, μπορείτε να διαγραφείτε

© adus.gr 2024


δ {accountaddress}