ADUS Newsletter Ιούλιος 2018

Δεν βλέπετε το Newsletter σωστά; Δείτε:
https://www.adus.gr/el/newsletter.html?p=9

Αγαπητοί  αναγνώστες,

Η ADUS παρέχει υψηλού επιπέδου Συμβουλευτικές Υπηρεσίες προς τις Εταιρείες Παραγωγής και Εμπορίας FMCG προϊόντων, υιοθετώντας την στρατηγική Επιχειρηματικής Ανάπτυξης των πελατών της μέσω της εφαρμογής Outsourcing Model for Sales Growth.

Ωστόσο η Ανάπτυξη πέραν από (1) την ενσωμάτωση της καινοτομίας στο λειτουργικό μοντέλο, (2) της επένδυσης σε κεφάλαιο και (3) ανθρώπινο δυναμικό με υψηλές δεξιότητες, (4) τον ψηφιακό μετασχηματισμό και (5) την κανονιστική συμμόρφωση, επιφυλάσσει ανάγκες για δέσμευση και διάθεση χρηματικών διαθεσίμων με αποτέλεσμα να αυξάνεται και ο κίνδυνος να ανατραπεί το πλάνο αν κάτι δεν αποδώσει, όπως έχει προδιαγραφεί μέχρι τη στιγμή που θα κεφαλαιοποιηθεί η απόδοση της επένδυσης.

Για το λόγο αυτό η «έξυπνη» διαχείριση του Outsourcing Model προσεγγίζει την ανάπτυξη μέσα από την επίτευξη οικονομιών κλίμακας και ειδικά στον τομέα των πωλήσεων. Συνεπώς με το Outsourcing Model για ανάπτυξη πωλήσεων, αυξάνεται η δυναμική παρουσία στα σημεία πωλήσεων και τα πρόσθετα έσοδα εξασφαλίζουν ομαλότερη χρηματοδότηση σταδιακά, ενώ η όλη διαδικασία απαιτεί τμηματική επένδυση με άμεσο έλεγχο των αποτελεσμάτων, δραματική μείωση του λειτουργικού κόστους που αντιστοιχεί στις ομάδες πωλήσεων  και έτσι  το χρήμα που κατευθύνεται προς την ανάπτυξη προέρχεται από τα θετικά αποτελέσματα των πωλήσεων.

Με το Outsourcing Model for Sales Growth οι πελάτες της ADUS έχουν τη δυνατότητα να έχουν πυκνή και συνεπή παρουσία στα σημεία πωλήσεων με αναλογικά πολύ μικρό κόστος παράλληλα ενισχύοντας το Attention Marketing και την Ταχύτητα εισροής χρήματος με αύξηση της συχνότητας στο επίπεδο της παραγγελιοληψίας (sell-out).  

Το Ourtsourcing αποτελεί ένα πολλαπλά επωφελές μοντέλο για τις εταιρείες FMCG και η ADUS μπορεί να εγγυηθεί μέσω της τεχνογνωσίας της και της εμπειρίας της από το 2009.

Νέα & Εξελίξεις από την Ελλάδα στις FMCG Επιχειρήσεις

Το κανάλι SBC παρουσίασε το Adus Executive Business Event με θέμα “Outsourcing Services Model for Sales Growth”, στη Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία
Executive Business Event, Στη Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία , Αθήνα, Τετάρτη 23 Μαϊου 2018, στις 18:00
Μεγιστοποίηση Παραγγελιών – Μία διαφοροποιημένη προσέγγιση

Διεθνή Νέα & Τάσεις στις FMCG Επιχειρήσεις

Η Walmart εγκαταλείπει το Cashierless Mobile Checkout σύστημα της


Ακολουθήστε μας

Linkedin Facebook Youtube



DISCLAIMER
Το e-mail αυτό σας απεστάλλει διότι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση βρέθηκε καταχωρημένη στον κατάλογό μας. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Newsletter της adus.gr, μπορείτε να διαγραφείτε

© adus.gr 2024


δ {accountaddress}