ADUS Newsletter Νοέμβριος 2020

Δεν βλέπετε το Newsletter σωστά; Δείτε:
https://www.adus.gr/el/newsletter.html?p=38

ADUS - BEST LAUNCHING 2020

Βράβευση της ADUS για τις υπηρεσίες ΠΩΛΗΣΕΩΝ & MERCHANDISING

Μια ακόμα διάκριση για την εταιρεία ADUS, που βραβεύτηκε στην κατηγορία “BEST LAUNCHING 2020”, για τις υπηρεσίες ΠΩΛΗΣΕΩΝ & MERCHANDISING, στο 20ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων, που έλαβε χώρα στο κτήμα DIAMOND Ν. Κηφισιά, την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020, με θέμα: «Οι νέες καταναλωτικές συνήθειες απαιτούν νέους τρόπους συνεργασίας πωλήσεων – προωθήσεων & επικοινωνίας».

Το βραβείο παρέλαβε από τον κ. Δημήτρη Βέργαδο, διευθυντή Τομέα Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, Θέσεων και Ενημέρωσης του ΣΕΒ, ο κ. Παναγιώτης Λουκέρης, διευθύνων σύμβουλος της Adus. Ο κ. Παναγιώτης Λουκέρης, αφού ευχαρίστησε την επιτροπή για την βράβευση, υπογράμμισε πως ζούμε πρωτόγνωρες συνθήκες και ερχόμαστε αντιμέτωποι με νέες καταστάσεις,

 ωστόσο υπάρχουν κάποιες σταθερές, συγκεκριμένα τόνισε πως «μία από αυτές τις σταθερές είναι τα σουπερμάρκετ, τα οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης, έχουνε παραμείνει ανοιχτά και η δεύτερη σταθερή είναι η εταιρεία ADUS, η οποία καθ’ όλη την διάρκεια της κρίσης ήταν επί των επάλξεων, για να διασφαλίσει σε όλους τους πελάτες της απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών, και όλα τα προϊόντα τους να είναι στα ράφια ανά πάσα στιγμή»

Οι παρουσιάσεις στο πλαίσιο του συνεδρίου αφορούσαν στο «Πώς επηρεάζει ο Covid-19 το αγοραστικό περιβάλλον», το Customer digital approach , «Ψηφιακό Περιβάλλον: νέες προκλήσεις για την Αγορά», «ΕΚΕ στη χρονιά του Covid – οι απόψεις των πολιτών και οι προσδοκίες τους  από τις  επιχειρήσεις στη «νέα εποχή»», «Το Ήθος της Επιχείρησης είναι επένδυση για ένα καλύτερο μέλλον».

Στο συνέδριο, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και απένειμε τιμητική πλακέτα “EXCEPTIONAL MANAGER 2020”, ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, ενώ ακολούθησαν οι βραβεύσεις των “ΑΙΩΝΟΒΙΩΝ BRANDS” καθώς και οι βραβεύσεις των “BEST LAUNCHING 2020”.

Στιγμιότυπο από τη βράβευση

Βίντεο της εκδήλωσης: 

Δελτίο Τύπου του Συνεδρίου

ADUS - FoodReporter

 

Τα νέα της ADUS

ADUS – Νέα Συνεργασία

Εξελίξεις & τάσεις της αγοράς

Σούπερ μάρκετ: Άνω του 9% η ανάπτυξη λίγο πριν κλείσει το δεκάμηνο

Τα νέα των πελατών μας

ΕΨΑ: Διπλή διάκριση στο 20ο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων


Ακολουθήστε μας

Linkedin Facebook Youtube



DISCLAIMER
Το e-mail αυτό σας απεστάλλει διότι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση βρέθηκε καταχωρημένη στον κατάλογό μας. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Newsletter της adus.gr, μπορείτε να διαγραφείτε

© adus.gr 2024


δ {accountaddress}