ADUS Newsletter Ιούνιος 2019

Δεν βλέπετε το Newsletter σωστά; Δείτε:
https://www.adus.gr/el/newsletter.html?p=21

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Το πάθος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επικεντρωθούν στην προσπάθεια για σταθερή ανάπτυξη ώστε να αυξηθεί η πελατειακή τους βάση επιστρέφοντας ένα θετικό κλίμα συνοχής και εγρήγορσης στη επιχείρησή τους.

Αυτό δικαιώνει την επιμονή μας στον παράγοντα της συνεπούς μέτρησης και παρακολούθησης των αποτελεσμάτων με ακρίβεια και ταχύτητα, βρισκόμαστε σε θέση να μπορούμε να αξιολογήσουμε με αξιόπιστο τρόπο τον αντίκτυπο στις επόμενες επιχειρησιακές μας ενέργειες. Αυτή η επιμονή και αφοσίωση συνιστά το επίκεντρο της κουλτούρας μας το οποίο δεν είναι άλλο από το συνεχές Performance Management.

Καταvοούμε ότι η εξέλιξη και άνοδος του ανταγωνισμού και οι μεταβαλλόμενες συνθήκες των αγορών σηματοδοτούν θα υπάρξουν αλλαγές σε κάθε επιχείρηση. Η προσέγγισή μας αποτελεί ένα παράγοντα ο οποίος παρεμβαίνει για αλλαγή δεσμεύοντας με ευέλικτο τρόπο τον επανασχεδιασμό των επιχειρησιακών υπηρεσιών ώστε να ενταχθούν στη νέα στρατηγική. Είτε για ένα υπάρχον έργο ή συνέργια ή για ένα νέο, η σημασία της ταχύτητας σε συνδυασμό με μία παράλληλη αβίαστη εμπειρία συνοδευόμενη από ακριβείς μετρήσεις αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της περαιτέρω ανάπτυξης.

Νέα & Εξελίξεις από την Ελλάδα στις FMCG Επιχειρήσεις

Τι θα σήμαινε ένα non-deal Brexit για τις αλυσίδες των σουπερμάρκετ;
4ο Digital Business Transformation Conference  &  NFC Field ADUS Service platform
Oι νέες τάσεις που θα γευτούμε το 2019

Διεθνή Νέα & Τάσεις στις FMCG Επιχειρήσεις

Οι 4 Τάσεις στο Outsourcing οι οποίες θα επηρεάσουν τις Επιχειρήσεις στο 2019


Ακολουθήστε μας

Linkedin Facebook Youtube



DISCLAIMER
Το e-mail αυτό σας απεστάλλει διότι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση βρέθηκε καταχωρημένη στον κατάλογό μας. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Newsletter της adus.gr, μπορείτε να διαγραφείτε

© adus.gr 2024


δ {accountaddress}