ADUS Newsletter Ιούλιος 2020

Δεν βλέπετε το Newsletter σωστά; Δείτε:
https://www.adus.gr/el/newsletter.html?p=35

Η ADUS «διαμάντι» της ελληνικής οικονομίας 

Η ADUS, διαγράφει από το 2009 συνεχή ανάπτυξη και εφέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια παροχής εξειδικευμένων και αποτελεσματικών υπηρεσιών που προσφέρει στις FMCG επιχειρήσεις, σε θέματα που αφορούν στην προώθηση των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης στον Κλάδο της Λιανικής στην Ελληνική και στην Διεθνή Αγορά.

Το έτος 2020 ανέδειξε την Adus ως «διαμάντι» της ελληνικής οικονομίας καθώς βραβεύτηκε στην ετήσια εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2020, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, στο Hilton Athens Hotel.

Το βραβείο παρέλαβε από τον κ. Σπύρο Κτενά ο κ. Παναγιώτης Λουκέρης, διευθύνων σύμβουλος της Adus, που στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κ. Κτενά και την New Times για την βράβευση, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για το 5ο βραβείο που λαμβάνει η εταιρεία, αλλά και πολύ σημαντικό, διότι είναι το πρώτο «διαμάντι» και συμπίπτει με τα 10 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, «10 χρόνια απαράμιλλης ποιότητας υπηρεσίες σε πωλήσεις και merchandising στο χώρο της οργανωμένης λιανικής». Σε δήλωσή του ο κ. Λουκέρης τόνισε πως όλα αυτά τα χρόνια η ADUS έχει συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των πωλήσεών των πελατών της υπογραμμίζοντας ότι «Αυτοί οι πελάτες μας που είναι ικανοποιημένοι είναι η περιουσία μας και αυτό το βραβείο μας κάνει υπερήφανους και μας δίνει δύναμη ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε για άλλη μια δεκαετία επιτυχιών και βραβεύσεων».

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μίλησαν οι υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης και Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κωστής Χατζηδάκης καθώς επίσης και 150 σημαίνοντες εκπρόσωποι των ταχύτερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων της χώρας. Ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης πραγματοποίησαν οι δημοσιογράφοι Σοφία Ροδοπούλου και Νίκη Καραθάνου.

Δείτε το Δελτίο Τύπου της Εκδήλωσης στη NewTimes 

Διαβάστε το έντυπο DIAMONDS of Greek Economy 

 
 

Νέα & Εξελίξεις από την Ελλάδα στις FMCG Επιχειρήσεις

IRI: Με το δεξί ξεκίνησε το β’ εξάμηνο για τα σούπερ μάρκετ

Διεθνή Νέα & Τάσεις στις FMCG Επιχειρήσεις

Τι αλλάζει λόγω Brexit από την 1η Ιανουαρίου 2021 στις εξαγωγές προς Βρετανία


Ακολουθήστε μας

Linkedin Facebook Youtube



DISCLAIMER
Το e-mail αυτό σας απεστάλλει διότι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση βρέθηκε καταχωρημένη στον κατάλογό μας. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Newsletter της adus.gr, μπορείτε να διαγραφείτε

© adus.gr 2024


δ {accountaddress}