ADUS Newsletter Δεκέμβριος 2023

Δεν βλέπετε το Newsletter σωστά; Δείτε:
https://www.adus.gr/el/newsletter.html?p=82

Συνοπτικός απολογισμός δράσεων έτους 2023

 Μία ιδιαίτερη χρονιά συνεχούς εξέλιξης έρχεται στο τέλος της

Νέες συνεργασίες, βραβεύσεις & επεκτάσεις

Το 2023, σημειώσαμε αύξηση του πελατολογίου μας προσθέτοντας τέσσερις νέες εταιρείες στο χαρτοφυλάκιό μας, επεκτείναμε τις υπηρεσίες μας σε πανελλαδική κάλυψη για υφισταμένους πελάτες μας και αυξήσαμε το προσωπικό μας με καταρτισμένα στελέχη που συνετέλεσαν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Για 2η συνεχόμενη χρονιά βραβευτήκαμε για τις προωθητικές μας ενέργειες και υπηρεσίες κατακτώντας το Silver βραβείο στα Supermarket Awards 2023.

Επίσης, εντάξαμε στις περιοχές παρακολούθησης των Εθνικών Αλυσίδων τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα καθώς στις συγκεκριμένες περιοχές υπάρχει ανάγκη συστηματικής κάλυψης λόγω της μακράς τουριστικής περιόδου.

Παρουσία σε συνέδρια και εκθέσεις F&B

Στην ADUS πιστεύουμε ότι αυτό που κάνει έναν επαγγελματία να ξεχωρίζει είναι η θέληση για μάθηση. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, υιοθετούμε νέες πρακτικές συμβατές με τις συνθήκες της αγοράς στον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών. Πιο συγκεκριμένα, τα στελέχης της ADUS επισκέφθηκαν κορυφαίες εκθέσεις τροφίμων όπως HORECA, ANUGA, FOOD EXPO, ARTOZA και παρακολούθησαν συνέδρια και webinars όπως 15ο Συνέδριο ECR Hellas, 14ο Συνέδριο ΙΕΛΚΑ – Intelligent Retail for Smart Shoppers, ΙΠΕ 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων CX Puzzle, ECR Webinar Best Practices for Cost Saving, The 17th Sustainability Summit κ.ά.

Γιατί θέλουμε να βρισκόμαστε πάντα στην τροχιά των εξελίξεων ώστε να εκπροσωπούμε με τον καλύτερο τρόπο τους πελάτες μας.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Έχουμε συμμετάσχει ενεργά στην ενημέρωση και τη διάδοση του μηνύματος «Διάσωσης και Προσφοράς Τροφίμων» για ακόμα μια χρονιά, καθώς και στην προσφορά τροφίμων σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, συγκεκριμένα στον Δήμο Φυλής Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού και στην Κοινωνική Υπηρεσία Ιλίου.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά την επόμενη χρονιά και να αυξήσουμε το θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο των δράσεων μας. 

Τα νέα της ADUS

Οι δυνατότητες του outsourcing για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Εταιρική Υπευθυνότητα

Φέτος τις γιορτές μειώνουμε τη σπατάλη των τροφίμων!


Ακολουθήστε μας

Linkedin Facebook Youtube



DISCLAIMER
Το e-mail αυτό σας απεστάλλει διότι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση βρέθηκε καταχωρημένη στον κατάλογό μας. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Newsletter της adus.gr, μπορείτε να διαγραφείτε

© adus.gr 2024


δ {accountaddress}