ADUS Newsletter Σεπτέμβριος 2022

Δεν βλέπετε το Newsletter σωστά; Δείτε:
https://www.adus.gr/el/newsletter.html?p=61

Μια ακόμα σημαντική βράβευση για την ADUS στα Supermarket Awards ‘22 στην κατηγορία «Προωθητικές Ενέργειες / Υπηρεσίες»

Μία ακόμα σημαντική βράβευση για την ADUS στο πλαίσιο των Supermarket Awards ’22, για τις υπηρεσίες προώθησης προϊόντων εντός των σημείων πώλησης, στην κατηγορία «Προωθητικές Ενέργειες / Υπηρεσίες». Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου σε μια λαμπρή παρουσίαση υψηλών καλεσμένων και βραβευθέντων επιχειρήσεων.

«Κάθε βράβευση αποδεικνύει ότι ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας διαχρονικά και ότι το φάσμα και η ποιότητα των υπηρεσιών μας αναγνωρίζεται», δήλωσε ο CEO της εταιρείας κος Τάκης Λουκέρης.

Ο θεσμός των Supermarket Awards πρόσφερε για 11η χρονιά την ευκαιρία στις επιχειρήσεις του κλάδου να διακριθούν για τις πρωτοβουλίες τους, που συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση των στρατηγικών τους στόχων σε όλους τους επιμέρους τομείς, αλλά και στην αναβάθμιση συνολικά του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων.

Μέσω των βραβείων αναγνωρίστηκαν και επιβραβεύτηκαν εξαιρετικά επιτεύγματα και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σε κάθε κλάδο ή αγορά, στοχεύοντας στη διαρκής βελτίωση των εταιρειών, των κλάδων και του επιχειρηματικού τοπίου συνολικά στην Ελλάδα. 

Διαβάστε παρακάτω τα Δελτία Τύπου σχετικά με τη βράβευση της ADUS στα Supermarket Awards ’22:

  1. Food Reporter #802/2022-09-26
  2. FnB Daily ΤΕΥΧΟΣ 1520/2022-09-26
  3. ΣΕΒ 2022-09-26
  4. Capital 2022-09-27


Ακολουθήστε μας

Linkedin Facebook Youtube



DISCLAIMER
Το e-mail αυτό σας απεστάλλει διότι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση βρέθηκε καταχωρημένη στον κατάλογό μας. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Newsletter της adus.gr, μπορείτε να διαγραφείτε

© adus.gr 2024


δ {accountaddress}