ADUS Newsletter Ιούλιος 2021

Δεν βλέπετε το Newsletter σωστά; Δείτε:
https://www.adus.gr/el/newsletter.html?p=47

Στο πλαίσιο του 18ου Φόρουμ Επιχειρηματικής Αριστείας της New Times Publishing , που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 και ώρα 8 μμ, στο  Κτήμα «Γαλάζιο», στο Ελληνικό, με στόχο την ανάδειξη των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων κατά το 2021,

η ADUS διακρίθηκε ως «διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας 2021»

Το βραβείο παρέλαβε από τον κ. Σπύρο Κτενά, επικεφαλή της New Times Publishing, ο κ. Παναγιώτης Λουκέρης, CEO & Co Founder της ADUS, ευχαριστώντας τον κ. Κτενά για την άψογη διοργάνωση και τη βράβευση.

Στην ομιλία του, ο κ. Λουκέρης τόνισε ότι το βραβείο αυτό έχει «εξεχέσουσα σημασία διότι δεν είναι ένα βραβείο που παίρνουμε για κάτι που κάνουμε για τους εαυτούς μας» αλλά «για τις επιχειρήσεις πελάτες μας» και «αυτό για μας είναι η υπέρτατη διάκριση».

Δείτε το στιγμιότυπο από την βράβευση και ολόκληρη την ομιλία του κ. Λουκέρη στο παρακάτω βίντεο:

Παράλληλα ο κ. Παναγιώτης Λουκέρης, είχε την τιμή να απονείμει το βραβείο στον κ. Σπύρο Τσιρούνη, γενικό διευθυντή μάρκετινγκ της Elvida Foods, στον κ. Αθανάσιο Συριανό, πρόεδρο της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, στον κ. Βασίλη Παρετζόγλου, διευθυντή εταιρικής ανάπτυξης DEMO ABEE, και στον κ. Χάρη Αναγνωστόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΛΥΜΠΙΑ ΧΕΝΙΑ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις βραβεύσεις των εταιρειών στους παρακάτω συνδέσμους:

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μίλησαν ο κ. Σπύρος Κτενάς Επικεφαλής New Times Publishing, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης,υπουργός  Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο κ. Γιάννης Σαρακιώτης, Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την Έρευνα και την Τεχνολογία ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο κ. Γιάννης Σμυρλής, γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Υποθέσεων και Εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών και πρόεδρος Enterprise Greece, ο κ. Κωνσταντίνος Αραβώσης, γενικός γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο κ. Αθανάσιος Σαββάκης, πρόεδρος  του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, ο κ. Παναγιώτης Χασάπης, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων, ο κ. Κωνσταντίνος Μαραγκός, πρόεδρος του Ελληνο – Γερμανικού Επιμελητηρίου, ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής – Πειραιώς (ΣΒΑΠ), του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (Σ.Θ.Ε.Β), του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, και του Ελληνο-Γερμανικου Επιμελητηρίου, Του Ελληνο - Κινεζικού Επιμελητηρίου.

Ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης πραγματοποίησαν οι δημοσιογράφοι του Open, Ευλαμπία Ρέβη και του CNN Greece, Χρήστος Θ. Παναγόπουλος.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της New Times Publishing

newtimes.gr

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης:

Τα νέα της ADUS

Diamonds of the Greek Economy 2021
Συνέντευξη του κ. Παναγιώτη Λουκέρη CEO & Co-Founder της ADUS στο TimeTv


Ακολουθήστε μας

Linkedin Facebook Youtube



DISCLAIMER
Το e-mail αυτό σας απεστάλλει διότι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση βρέθηκε καταχωρημένη στον κατάλογό μας. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Newsletter της adus.gr, μπορείτε να διαγραφείτε

© adus.gr 2024


δ {accountaddress}