ADUS Newsletter Ιούλιος 2019

Δεν βλέπετε το Newsletter σωστά; Δείτε:
https://www.adus.gr/el/newsletter.html?p=22

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Τόσο οι μεγάλες όσο και οι μικρές εταιρείες καταφεύγουν σε μικρή ή μεγαλύτερη κλίμακα στο outsourcing των επιχειρηματικών τους λειτουργιών. Είτε επιλέγουν να αναθέτουν τις περισσότερες από τις λειτουργίες τους είτε μόνο μερικές από αυτές, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν σε βασικές επιχειρηματικές λειτουργίες, και στις δύο περιπτώσεις, πρέπει να λάβουν υπόψη ορισμένους βασικούς παράγοντες, οι οποίοι τελικά θα τους βοηθήσουν να λάβουν την τεκμηριωμένη απόφαση:

Εξοικονόμηση κόστους - Όταν μιλάμε με καθαρούς επιχειρηματικούς όρους, το outsourcing πρέπει να βελτιώσει τις επιχειρηματικές σας κατώτατες γραμμές μέσω του μειωμένου λειτουργικού κόστους. Εάν δεν βλέπετε αυτό να συμβαίνει οπουδήποτε στο εγγύς μέλλον, οι πιθανότητες είναι ότι θα καταλήξετε να ξοδεύετε περισσότερα από όσα εξοικονομείτε. Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός αναλυτής για να καταλάβετε πού κατευθύνεται η όλη διαδικασία του outsourcing. Το μόνο που έχετε να μετρήσετε είναι εάν το outsourcing θα σας βοηθήσει να μειώσετε ένα σημαντικό ποσό του κεφαλαίου που καταβάλετε για την πρόσληψη εργαζομένων και εξοπλισμού. Ταυτόχρονα, θα πρέπει επίσης να διατηρήσετε μια ισορροπία μεταξύ της ποιότητας και της ποσότητας των υπηρεσιών που παρέχονται από τους εξωτερικούς συνεργάτες / επιχειρήσεις.

Για παράδειγμα, εάν αναθέτετε εσωτερικά τη λογιστική, θα πρέπει να δείτε αν η εκτέλεση αυτής της λειτουργίας αναλαμβάνει περισσότερους πόρους και κόστος σε σύγκριση με την εξωτερική ανάθεση της.

Μείωση Λειτουργικού Κόστους - Αναλύσαμε ήδη πώς το cost saving ειδικά στην περίπτωση πρόσληψης ταλέντων σε χαμηλή τιμή είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους παράγοντες για τους οποίους οι εταιρείες αναθέτουν σε τρίτους. Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν αρκετοί Outsourcing providers που προσφέρουν τους πόρους τους σε ανταγωνιστική τιμή.

Ωστόσο, αντί να πάτε για τον φθηνότερο Outsourcing Provider, συγκρίνετε και μάθετε τι πρόκειται να πάρετε από άλλους Outsourcing Providers επίσης.

Για παράδειγμα, ορισμένοι Outsourcing Providers μπορεί να προσφέρουν πρόσθετες υπηρεσίες όπως υποστήριξη πελατών χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Απλά θυμηθείτε ότι αν και το κόστος είναι ένας σημαντικός παράγοντας, δεν θα πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο για να εστιάσετε σε έναν συγκεκριμένο Outsourcing Provider.

Προσφερόμενοι Πόροι και Τεχνολογία - Η τεχνολογία και οι πόροι είναι δύο σκέλη που είναι απαραίτητα όταν επιλέγετε να αναθέσετε σε τρίτους. Ρωτήστε τον Outsourcing Provider για τα εργαλεία και τις τεχνολογίες που πρόκειται να χρησιμοποιήσει για το έργο σας και πόσο ικανός είναι να ανταπεξέλθει σε όλες τις ανάγκες σας για εξωτερική ανάθεση.

Τι γίνεται με τους ανθρώπινους πόρους; Είναι καλά εκπαιδευμένοι για τις συγκεκριμένες εργασίες; Έχει ο Outsourcing Provider ένα γραφείο με σύγχρονα συστήματα και μπορεί να χειριστεί τις πιο απαιτητικές λειτουργίες outsourcing;

Οι απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως αυτές θα οδηγήσουν στον τρόπο επιλογής του κατάλληλου Outsourcing Provider ο οποίος διαθέτει τους καλύτερους πόρους και την ενημερωμένη τεχνολογία για τον απρόσκοπτο χειρισμό των επιχειρηματικών λειτουργιών σας.

 

Νέα & Εξελίξεις από την Ελλάδα στις FMCG Επιχειρήσεις

Nielsen: Ανάπτυξη 5,5%  στον τζίρο των σούπερ μάρκετ κατά το πρώτο 5μηνο του 2019
Οι καταναλωτές στρέφονται στα «Made in Greece» προϊόντα

Διεθνή Νέα & Τάσεις στις FMCG Επιχειρήσεις

Πρακτικές Οδηγίες για Επιτυχή Επιχειρηματική Ανάπτυξη μέσω του Outsourcing
Τα Οφέλη από την Εξωτερική Ανάθεση των Πωλήσεων


Ακολουθήστε μας

Linkedin Facebook Youtube



DISCLAIMER
Το e-mail αυτό σας απεστάλλει διότι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση βρέθηκε καταχωρημένη στον κατάλογό μας. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Newsletter της adus.gr, μπορείτε να διαγραφείτε

© adus.gr 2024


δ {accountaddress}