ADUS Newsletter Ιανουάριος 2019

Δεν βλέπετε το Newsletter σωστά; Δείτε:
https://www.adus.gr/el/newsletter.html?p=16

Αγαπητοί αναγνώστες,

Οι Εργαζόμενοι και η Διοίκηση της ADUS σας μεταφέρουν τις θερμές ευχές τους το 2019 να είναι γεμάτο Υγεία, Δημιουργικότητα και Επιτυχίες!

Ξεκινώντας το 2019, η ADUS φιλοδοξεί να συνεχίσει τις δραστηριότητες περαιτέρω ανάπτυξης της εισερχόμενη στο 10ο χρόνο της πετυχημένης πορείας της στην αγορά των Outsourcing Sales και Merchandising υπηρεσιών. Η εμπιστοσύνη των πελατών μας και οι δυναμικές της αγοράς μας δίνουν συνεχές κίνητρο να παραμένουμε σε εγρήγορση, να αναβαθμίζουμε με συνέπεια το επίπεδο των καθημερινών δραστηριοτήτων μας και να εμπλουτίζουμε με την πρόσθετη εξειδικευμένη εμπειρία μας τις υπηρεσίες έγκαιρης λήψης αποφάσεων, οι οποίες συνιστούν κρίσιμο παράγοντα για την επιδιωκόμενη κεφαλαιοποίηση των προσπαθειών μας να ισχυροποιήσουμε τους πελάτες μας στην αγορά. Παράλληλα, παρακολουθούμε με προσοχή τις τάσεις της αγοράς, τις μεταβολές στον χώρο του Retail και τις εξελίξεις στην τεχνολογία με σκοπό να είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά για την ικανοποίηση των εξατομικευμένων αναγκων κάθε πελάτη μας.

Η δική μας επιτυχής πορεία προέρχεται και αντανακλά την επιτυχή πορεία του κάθε πελάτη μας σε ένα πεδίο ισχυρά ανταγωνιστικό, συνεχώς μεταβαλλόμενο απέναντι στο καταναλωτικό κοινό, το οποίο έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις για υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, άμεση ανταπόκριση και προσιτές τιμές.

Παραμένουμε στις επάλξεις και είμαστε σίγουροι ότι ο πελατοκεντρικός σχεδιασμός μας για το 2019 θα αποφέρει καρπούς και αμοιβαία οφέλη με απώτερο στόχο την ικανοποίηση των καταναλωτών.

Νέα & Εξελίξεις από την Ελλάδα στις FMCG Επιχειρήσεις

«Πληγή» για τον αγροδιατροφικό τομέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης το Brexit
H ADUS Χορηγός στο 3ο Συνέδριο της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ για τα Καταναλωτικά Αγαθά και το Λιανεμπόριο
Τα σχέδια της SPAR Hellas 2019-2021

Διεθνή Νέα & Τάσεις στις FMCG Επιχειρήσεις

Tο πρώτο πλωτό σούπερ μάρκετ του κόσμου με πρωτοβουλία της Carrefour στο Ντουμπάϊ


Ακολουθήστε μας

Linkedin Facebook Youtube



DISCLAIMER
Το e-mail αυτό σας απεστάλλει διότι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση βρέθηκε καταχωρημένη στον κατάλογό μας. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Newsletter της adus.gr, μπορείτε να διαγραφείτε

© adus.gr 2024


δ {accountaddress}