ADUS Newsletter Δεκέμβριος 2018

Δεν βλέπετε το Newsletter σωστά; Δείτε:
https://www.adus.gr/el/newsletter.html?p=15

Αγαπητοί αναγνώστες,

Ένα μεγάλο ποσοστό επιχειρήσεων επιλέγει το μοντέλο outsourcing ως στρατηγική για περισσότερη εξειδίκευση σε νευραλγικούς τομείς, άλλοτε για ευελιξία, όπως και για σιγουριά σε εσωτερικές διαδικασίες.

Με την εξωτερική ανάθεση συγκεκριμένων απαιτήσεων σας σε έμπειρα σχήματα που κατανοούν την επιχειρηματική σας στρατηγική, μπορείτε να αντικαταστήσετε τους παράγοντες που προκαλούν αυξημένα κόστη μέσω καταβολής μόνο μίας σταθερής μηνιαίας αμοιβής.

Οι Outsourcers  διαμορφώνουν τις υπηρεσίες πάνω στις κατευθύνσεις της επιχείρησης σας, και ενεργούν με τον τρόπο και στο επίπεδο που εσείς κρίνετε σωστό. Ως εκ τούτου, ελευθερώνετε κεφάλαια και πόρους που τώρα έχουν αναληφθεί από τον Outsourcer, τα οποία μπορούν να κάνουν εφικτή την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε με εμπιστοσύνη και να επενδύσετε πρόσθετα  χωρίς να παρεκκλίνετε από τους στόχους του προϋπολογισμού σας.

Τα βασικά οφέλη μια συνεργασίας με την ΑDUS είναι:

  • Μικρότερο κόστος σε μισθούς και Bonus γιατί δεν υπάρχει κόστος σε μισθούς και εργοδοτικές εισφορές. 
  • Μικρότερο κόστος λειτουργίας  γιατί δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε οχήματα, κινητά τηλέφωνα, laptops, χώρο γραφείων στην εργασία, διαμονή σε ξενοδοχεία για τις κινούμενες ομάδες, έξοδα διατροφής τους και κυρίως καύσιμα.
  • Εξορθολογισμένο τμήμα πωλήσεων γιατί μπορούμε ευέλικτα να αυξήσουμε η να μειώσουμε την ομάδα πώλησης σύμφωνα με τις ανάγκες χωρίς σημαντικά κόστη διαχείρισης.
  • Σωστή επί τόπου προσέγγιση των πελατών γιατί η κάλυψη τους γίνεται με βάση τις ανάγκες σας τόσο γεωγραφικά όσο και πελατειακά
  • Αποτελεσματική παρακολούθηση της ομάδας πωλήσεων γιατί ο έλεγχος των πωλητών γίνεται με μοντέρνα τεχνολογικά εργαλεία που μετρούν την αποτελεσματικότητα και κάνουν αναλύσεις σε ποσοτικό και ποιοτικό επίπεδο.

 

Νέα & Εξελίξεις από την Ελλάδα στις FMCG Επιχειρήσεις

Οι εταιρείες Τροφίμων και Ποτών καλλίτερα προετοιμασμένες για το Brexit, αλλά προβληματισμένες για τις διαχρονικές του συνέπειες.
Ραγδαίες αλλαγές φέρνει η νέα γενιά στην αγορά τροφίμων.
Τέλος στην πλαστική σακούλα σε πάνω από 60 χώρες

Διεθνή Νέα & Τάσεις στις FMCG Επιχειρήσεις

Η εταιρεία Chobani αποκαλύπτει την σειρά προϊόντων Ελληνικού γιαουρτιού Gimmies (Greek yogurt snacks) για τα παιδιά


Ακολουθήστε μας

Linkedin Facebook Youtube



DISCLAIMER
Το e-mail αυτό σας απεστάλλει διότι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση βρέθηκε καταχωρημένη στον κατάλογό μας. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Newsletter της adus.gr, μπορείτε να διαγραφείτε

© adus.gr 2024


δ {accountaddress}