ADUS Newsletter Νοέμβριος 2018

Δεν βλέπετε το Newsletter σωστά; Δείτε:
https://www.adus.gr/el/newsletter.html?p=14

Αγαπητοί  αναγνώστες,

Τα σταθερά μηνιαία έξοδα είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία των δυναμικών επιχειρήσεων. Η συνεχής επιδίωξη μίας επιχείρησης - ενάντια στην ανάγκη σταθεροποίησης και εξορθολογισμού - είναι να εξελίσσεται μαζί με την αγορά και να διατηρεί το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα. Όταν τα μηνιαία σας έξοδα είναι εκτός ελέγχου, η ικανότητά σας να σχεδιάζετε στρατηγικά είναι περιορισμένη και υπόκειται σε συμβιβασμούς. Η ανάπτυξη ή η καινοτομία αντιπροσωπεύει κίνδυνο, όχι ευκαιρία. Εάν διαχειρίζεστε την επιχείρησή σας, μεταφέρετε τον πρόσθετο κίνδυνο των γενικών εξόδων που απαιτούνται για να επενδύσετε σε απαραίτητες επιχειρηματικές λύσεις και το βάρος των σφαλμάτων και αποτυχημένων εγχειρημάτων συνεπάγεται την ελάττωση της επιχειρησιακής ικανότητας.

Η Κατεύθυνση προς την Ανάπτυξη με την βοήθεια εξειδικευμένου Outsourcer

Με την εξωτερική ανάθεση συγκεκριμένων απαιτήσεών σας σε έμπειρα σχήματα που κατανοούν την επιχειρηματική σας στρατηγική, μπορείτε να αντικαταστήσετε τους παράγοντες που προκαλούν απρόβλεπτα γενικά έξοδα μέσω καταβολής μίας σταθερής μηνιαίας αμοιβής. Οι Outsourcers  διαμορφώνουν τις υπηρεσίες πάνω στις κατευθύνσεις της επιχείρησης σας, και ενεργούν με τον τρόπο και στο επίπεδο που εσείς κρίνετε σωστό. Ως εκ τούτου, ελευθερώνετε κεφάλαια και πόρους που τώρα έχουν αναληφθεί από τον Outsourcer, τα οποία μπορούν να κάνουν εφικτή την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε με εμπιστοσύνη και να επενδύσετε πρόσθετα  χωρίς να παρεκκλίνετε από τους στόχους του προϋπολογισμού σας.

Η ανάθεση σε έναν Outsourcer ωφελεί ενδεικτικά σε:

  • Παρέχεται ένα πλήρες διαχειρίσιμο σύστημα, το οποίο είναι λειτουργικό χωρίς τον κίνδυνο ανεπαρκούς απόδοσης.
  • Πλήρης εκπαίδευση για το εμπλεκόμενο προσωπικό του Outsourcer ώστε να ευθυγραμμιστεί με τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας.
  • Ολοκλήρωση της ενοποίησης για τη ροή δεδομένων με τις εσωτερικές πλατφόρμες σας.
  • Λειτουργικότητα high-quality reporting για την επίβλεψη και τον στρατηγικό σχεδιασμό.
  • Δέσμευση ατόμων του Outsourcer που έχουν την ικανότητα να παρακολουθούν και να βελτιώνουν τις δικές τους επιδόσεις.
  • Σημαντική μείωση της υποστήριξης ως λειτουργία και ως κόστος με αντίκτυπο στα γενικά έξοδα.

Νέα & Εξελίξεις από την Ελλάδα στις FMCG Επιχειρήσεις

Brexit και ο αντίκτυπος στον FMCG Τομέα στο UK
Η ΑDUS  χορηγός  του 3ου Συνεδρίου για τα Καταναλωτικά Αγαθά και το Λιανεμπόριο με τίτλο «Facelift στο λιανεμπόριο», που διοργανώνει η Ναυτεμπορική την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018
Αλλαγές στον παγκόσμιο χάρτη του ροδάκινου

Διεθνή Νέα & Τάσεις στις FMCG Επιχειρήσεις

Το λαϊκό παντοπωλείο “Coles Little Shop” εκτόξευσε έξυπνα τις πωλήσεις του


Ακολουθήστε μας

Linkedin Facebook Youtube



DISCLAIMER
Το e-mail αυτό σας απεστάλλει διότι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση βρέθηκε καταχωρημένη στον κατάλογό μας. Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το Newsletter της adus.gr, μπορείτε να διαγραφείτε

© adus.gr 2024


δ {accountaddress}